UPDATE Dolj: Bărbatul care a tras cu arma în Craiova, arestat preventiv pentru 30 de zile

UPDATE Dolj: Bărbatul care a tras cu arma în Craiova, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Dolj a dispus, duminică, arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a tras cu arma în urma unei coliziuni între două maşini pe o stradă din Craiova, rănind o persoană.

Suspectul are 32 de ani, este din comuna Breasta, judeţul Dolj. Este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu o plagă împuşcată la antebraţul stâng, după ce, în urma unei coliziuni care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă între două autoturisme pe o stradă din Craiova, un pasager al uneia dintre maşinile implicate a tras cu un pistol trei focuri asupra celuilalt autovehicul.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină. În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol", au precizat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Dolj.

Bărbatul care a tras cu arma a reuşit să fugă, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost prins în punctul de trecere a frontierei Nădlac, de unde a fost escortat la Craiova de către poliţişti, în prezent fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…