UPDATE Dolj: Cele două persoane acoperite de malul de pământ au fost scoase decedate

UPDATE Dolj: Cele două persoane acoperite de malul de pământ au fost scoase decedate

Cele două persoane care au fost surprinse de un mal de pământ pe șantierul din Craiova, unde executau lucrări de construcție pe o proprietate privată, au fost scoase decedate de către echipele de intervenție după circa o oră și jumătate de căutări, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj.

Potrivit inspectorului-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, Cătălin Mohora, cele două victime sunt un bărbat de 49 de ani, care lucra ca dulgher, și unul de 56 de ani, care lucra ca fierar, ambii angajați la o firmă de construcții din Craiova.

"Victimele sunt un dulgher de 49 de ani și un fierar de 56 de ani, care lucrau cu contract individual de muncă la o societate din Craiova. Era o construcție P+2 și lucrau la săpăturile pentru fundație", a declarat, pentru AGERPRES, șeful ITM Dolj.

Potrivit IGSU, cei doi bărbați care executau lucrări de construcție pe o proprietate privată de pe strada Unirii din Craiova au fost suprinși luni sub un mal de pământ și acoperiți în totalitate.

"La locul evenimentului au fost alertate mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea și un container de tip multirisc (cu accesorii de descarcerare, asigurare și stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile), precum și o ambulanță SMURD și un echipaj medical aparținând Serviciului de Ambulanță", a precizat IGSU.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei