UPDATE Dolj: Trei morți și doi răniți în altercația de la Palilula în care un tânăr a tras cu un pistol

UPDATE Dolj: Trei morți și doi răniți în altercația de la Palilula în care un tânăr a tras cu un pistol

UPDATE ORA 20.08 Trei persoane au murit și alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercație iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăț, județul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES că altercația în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunțată prin 112, la ora 16,45, iar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. "Altercația produsă la Palilula, în care s-a folosit și o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Polițiștii de la investigații criminale și criminaliștii ajunși la fața locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timișoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercație cu mai mulți vecini și a folosit un pistol, împușcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce și-a dat seama ce a făcut, tânărul timișorean s-a împușcat cu aceeași armă. Ulterior, au murit și fiul bărbatului decedat pe loc, precum și agresorul.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz.

ORA 18.56 Dolj: Un mort și doi răniți după ce un tânăr a folosit un pistol într-o altercație

Un bărbat din localitatea Palilula, comuna Bucovăț, județul Dolj, a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercație.

Potrivit martorilor, un tânăr de 28 de ani din Timișoara, venit în vizită la prietena sa în localitatea Palilula, ar fi avut o altercație cu un vecin al acesteia, motiv pentru care a scos un pistol și l-a împușcat pe respectivul bărbat și pe fiul acestuia. În urma rănilor, vecinul fetei a decedat, iar fiul acestuia a fost rănit. În momentul în care tânărul și-a dat seama de acțiunea sa, ar fi încercat să se sinucidă cu aceeași armă, însă a scăpat cu viață și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat cazul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…