UPDATE Fotbal - Liga I: Meciul Academica Clinceni - FC Argeş va avea loc duminică, de la 11:30

UPDATE Fotbal - Liga I: Meciul Academica Clinceni - FC Argeş va avea loc duminică, de la 11:30

Meciul dintre Academica Clinceni şi FC Argeş, programat sâmbătă, de la ora 12:30, pe Clinceni Arena, în etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, a fost amânat pentru duminică, de la 11:30, din cauza terenului impracticabil.


Ambele cluburi, precum şi site-ul LPF au confirmat că ora de start de duminică va fi 11:30.

Arbitrul de centru Andrei Florin Chivulete (Bucureşti) a ieşit pe teren şi a efectuat procedura cerută în acest caz, de a vedea dacă mingea sare, însă apa bălteşte pe alocuri pe teren, astfel că organizatorii au avut la dispoziţie o oră pentru a remedia situaţia.

''Din cauza condiţiilor meteo partida a fost amânată pentru 60 de minute. Reprezentanţii gazdelor încearcă să scoată apa care bălteşte în mai multe zone ale terenului'', a comunicat clubul FC Argeş pe Facebook .

''Ora de start a partidei Academica - FC Arges a fost amânată pentru cel mult o oră'', a anunţat şi Academica, în aceeaşi reţea de socializare, postând o imagine cu o baltă aflată în spatele unei porţi.


După această pauză de o oră, în care organizatorii au făcut noi eforturi ca terenul să fie bun de joc, arbitrul Chivulete a inspectat suprafaţa de joc şi a decis că meciul nu se poate disputa.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”