UPDATE Fotbal: Antrenorul Vasile Miriuță a semnat un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo

UPDATE Fotbal: Antrenorul Vasile Miriuță a semnat un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo

Antrenorul Vasile Miriuță, care a condus până acum echipa de fotbal Concordia Chiajna, a semnat marți un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo, a anunțat directorul general al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare, Adrian Mutu, într-o conferință de presă.

"Vasile Miriuță este noul antrenor al lui Dinamo. Contractul semnat este valabil până în 2019, iar obiectivele sunt aceleași ca pentru orice antrenor al lui Dinamo, titlul și toate celelalte. El începe treaba de joi, pentru că la meciul cu Chiajna va sta domnul Iulian Mihăescu. Noi am fi vrut să-l avem încă de la acest meci pe Vasile, dar e un pic ciudat, pentru că până mai ieri era antrenor la Chiajna și imediat să fie adversar. E mai bine pentru Vasile să stea pe banca lui Dinamo începând de joi", a declarat Adrian Mutu.

Vasile Miriuță, în vârstă de 48 de ani, a mai pregătit până acum echipele Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, Gyor (Ungaria), ASA Târgu Mureș și Energie Cottbus (Germania).

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...