UPDATE Galați: Fetița de 9 ani dispărută de acasă a fost găsită în viață

UPDATE Galați: Fetița de 9 ani dispărută de acasă a fost găsită în viață

Ana Maria Costandache, fetița de 9 ani dispărută de acasă de joi seara, a fost găsită sâmbătă după-amiază și luată în custodia Poliției, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Galați, Andreea Rogojină.

Sursa foto: IPJ Galați

Potrivit acesteia, fetița a fost găsită în viață și starea ei de sănătate nu a necesitat niciun fel de îngrijire medicală.

Autoritățile au înștiințat familia, urmând să definitiveze procedurile în astfel de situații.

Detalii despre locul unde a fost găsită copila și despre ce a făcut în cele aproape 48 de ore de când a dispărut de acasă vor fi date după definitivarea audierilor în acest caz.

Fetița, din comuna gălățeană Scânteiești, a dispărut de acasă, joi, seară, în jurul orei 20,00, tatăl ei alertând vineri Poliția.

Pentru găsirea fetei, s-au mobilizat nu mai puțin de 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ai ISU, voluntari, localnici din Scânteiești și pădurari.

De asemenea, fotografia fetei a fost distribuită la toate subunitățile de Poliție, la Secția Regională de Poliție Tansporturi Galați și la operatorii de transport de pe raza județului Galați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele