UPDATE Gheorghe Ștefan, condamnat în dosarul Microsoft, s-a predat la IPJ Ilfov

UPDATE Gheorghe Ștefan, condamnat în dosarul Microsoft, s-a predat la IPJ Ilfov

Fostul primar din Piatra Neamț Gheorghe Ștefan s-a predat luni la IPJ Ilfov, acesta urmând să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova.

El a fost condamnat luni de Înalta Curte de Casație și Justiție la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft.

"Asta este justiția română. (...) Ce să comentez? Banii sunt la alții... La Drăghiș și la Gabriel Moraru, la cine să fie banii? (...) Banii trebuiau să ajungă acolo (la PDL — n.r.), dar... Asta a fost convenția, să accept banii pentru partid. Nu am primit niciun ordin, eu am acceptat banii, când mi s-a propus, pentru campania electorală, să finanțeze campania. Să ia materiale promoționale pentru campanie, cum se făcea, pentru campania prezidențială din 2009. (...) Eu sunt frustrat că adevărații hoți care au furat banii din Microsoft sunt liberi", a declarat Gheorghe Ștefan, la sediul IPJ Ilfov.

Întrebat dacă i s-a cerut să denunțe pe cineva, el a spus că da, dar nu a indicat pe cine anume.

Tot la sediul IPJ Ilfov s-a predat, luni, și omul de afaceri Nicolae Dumitru, condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu executare în același dosar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante