UPDATE Iași: Peste 4.000 de protestatari în Piața Unirii

UPDATE Iași: Peste 4.000 de protestatari în Piața Unirii

Peste 4.000 de persoane au ajuns până în jurul orei 18,30 în Piața Unirii din Iași, după ce s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru a protesta împotriva OUG privind modificarea Codului Penal adoptată de Guvern.

Acesta este cel mai mare număr de persoane adunate până acum în Piața Unirii din Iași, comparativ cu protestele care au mai fost organizate și în zilele trecute.

Manifestanții strigă lozinci precum "Liviu Dragnea, nu uita, România nu-i țara ta", "Jos guvernul, sus poporul!", "Nu se mai poate, vrem anticipate", "Iașiul se ridică, să vă fie frică", "Abrogarea", "Jos ordonanța".

* Iași: Câteva sute de persoane protestează în Piața Unirii

Câteva sute de persoane au venit, miercuri seară, în Piața Unirii din Iași pentru a protesta față de actele normative adoptate marți de Guvern privind grațierea și amnistia.

Ca și marți seara, cei veniți în Piața Unirii au cântat imnul național și scandează, printre fluierături și huiduieli, lozinci prin intermediul cărora își manifestă nemulțumirile față de reprezentanții guvernului scandând "Demisia, demisia", "Hoții, hoții!", "Hoții la închisoare, nu la guvernare", "PSD, ciuma roșie", "Dragnea, nu uita, va veni și ziua ta", "Să vă fie frică, țara se ridică", "DNA să vină să vă ia".

Totodată, cei veniți miercuri seara în Piața Unirii strigă "Vrem anticipate", "DNA, DNA, curăță politica".

AGERPRES / (A — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?