UPDATE Incendiu Bamboo/ MS: Patru persoane mai sunt internate în spital; trei - la Floreasca, una la Pantelimon

UPDATE ORA 19.08 Patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo se mai află în prezent internate în spital.

''În prezent se mai află internate în unitățile spitalicești din București 4 persoane care au suferit afecțiuni în urma accidentului de la clubul Bamboo, conform datelor transmise de Centrul Operativ pentru Situații de Urgență la Ministerul Sănătății'', informează duminică MS.

Potrivit sursei citate, trei dintre cei internați se află la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și o persoană la Spitalul Pantelimon.

''Reamintim că pacienții internați au suferit intoxicații cu monoxid de carbon sau traumatisme de coloană și membre. Niciun pacient nu a prezentat arsuri, o singură pacientă care este internată la Spitalul Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială'', se arată în comunicatul ministerului.

UPDATE ORA 18.24 Incendiu Bamboo/ Cinci persoane, în continuare internate în spital

Cinci persoane care au necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo se află în continuare internate la Spitalul de Urgență Floreasca și Spitalul ''Sfântul Pantelimon''.

Patru răniți sunt internați la Spitalul Floreasca, iar o persoană — la Spitalul ''Sf. Pantelimon''.

"Pacientul a rămas internat și astăzi la noi. Acuza dureri ușoare în urma contuziei. Domnul profesor de la Chirurgie a hotărât că este bine să rămână și astăzi. I-au fost făcute investigații imagistice din nou. Nu prezintă niciun fel de fractură sau altceva. Se simte bine și cu acordul dânsului am decis să mai rămână", a declarat duminică pentru AGERPRES managerul Spitalului ''Sfântul Pantelimon'', Gheorghe Popescu.


UPDATE ORA 10.05 Incendiu Bamboo/ Patru pacienți, internați în continuare la Spitalul Floreasca; pacienta ce a necesitat supraveghere specială — în stare stabilă

Patru pacienți care au necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului de sâmbătă dimineața din clubul Bamboo se află în continuare internați la Spitalul de Urgență Floreasca, a confirmat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Bogdan Oprița.

Potrivit acestuia, pacienta care a necesitat supraveghere medicală specială este în stare stabilă.

"Este stabilă, în continuare se află pe secția de Terapie Intensivă", a precizat medicul.

Pacientul internat la Spitalul Sf. Pantelimon care a necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului din clubul Bamboo, de sâmbătă dimineață, ar putea fi externat în cursul zilei duminică, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unității medicale, Fiorella Nitoiu.

Cinci persoane mai erau internate sâmbătă, la ora 17,00, în urma incendiului produs în Clubul Bamboo, patru dintre acestea la Spitalul Floreasca și una la Spitalul Sf. Pantelimon, a anunțat, într-o declarație de presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

ORA 09.57 Incendiu Bamboo/ Pacientul de la Spitalul Sf. Pantelimon ar putea fi externat duminică

Pacientul internat la Spitalul Sf. Pantelimon care a necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului din clubul Bamboo, de sâmbătă dimineață, ar putea fi externat în cursul zilei duminică, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unității medicale, Fiorella Nitoiu.

"Este decizia colegilor de la Chirurgie. S-ar putea astăzi (duminică-n.r.), în cursul zilei, să fie externat", a spus dr. Nitoiu.

Cinci persoane mai erau internate sâmbătă, la ora 17,00, în urma incendiului produs în Clubul Bamboo, patru dintre acestea la Spitalul Floreasca și una la Spitalul Sf. Pantelimon, a anunțat, într-o declarație de presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

"În această dimineață, în jurul orei 3,30, a izbucnit un incendiu la un cunoscut club din Capitală — Bamboo — activându-se Planul roșu de intervenție. În două — trei minute, echipaje ale poliției au ajuns la fața locului. În urma incendiului de la Clubul Bamboo, începând cu ora 3,47, au fost transportate de către SMURD și ambulanțe sau au ajuns pe cont propriu la spital, 44 de persoane, după cum urmează: 24 de persoane la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, șase persoane la Spitalul de Urgență Elias, cinci persoane la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, șase persoane la Spitalul Clinic de Urgență Universitar, trei persoane la Spitalul Clinic de Urgență Colentina. La ora 17,00, la unitățile spitalicești mai erau internate cinci persoane, astfel: patru persoane la Spitalul Floreasca și o persoană la Spitalul Sfântul Pantelimon. Victimele transportate la unitățile medicale au suferit, în special, intoxicări cu fum, hipotermii și contuzii", a explicat Dajbog.

Ministerul Sănătății a precizat anterior, într-un comunicat de presă, că niciunul dintre pacienți nu a prezentat arsuri, o singură pacientă care se afla internată în secția de ATI a Spitalului Floreasca se afla într-o situație care necesită supraveghere specială.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: „Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă l…

4 VICE / Securitatea națională, în pericol. Suspiciuni de acordare ilegală a cetățeniei române la Autoritatea Naț…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația