UPDATE Incendiu de pe strada Barbu Delavrancea, localizat; locatarii s-au autoevacuat

UPDATE Incendiu de pe strada Barbu Delavrancea, localizat; locatarii s-au autoevacuat

Incendiul izbucnit la clădirea din strada Barbu Delavrancea a fost localizat, pompierii acționând în prezent la decopertare și stingerea ultimelor focare, au anunțat oficiali ISU București-Ilfov.

''Incendiul s-a manifestat la o clădire P+1+mansardă, la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 400 — 600 metri pătrați. Incendiul este localizat și se lucrează la decopertare și stingerea ultimelor focare. Toate persoanele care locuiau în clădire s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor'', au precizat oficialii citați.

Potrivit acestora, apelul în dispeceratul ISU București-Ilfov a fost la ora 21,59, iar primele echipaje au ajuns la fața locului la ora 22,06.

''În total au acționat 12 autospeciale de stingere, trei autoscări, o mașină de descarcerare și două ambulanțe. Nu au fost persoane suprinse în incendiu sau victime'', au mai spus oficialii ISU.

ORA 23.08 Incendiu de proporții pe strada Barbu Delavrancea din București

Pompierii interviu cu zece autospeciale și două autoscări pentru stingerea unui incendiu izbucnit vineri seara pe strada Barbu Delavrancea, din sectorul 1, au anunțat oficiali ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Potrivit acestora, focul a cuprins acoperișul și partea superioară a unei vile pe o suprafața cuprinsă între 400 și 600 de metri pătrați, existând riscul propagării incendiului și la imobilele adiacente.

La fața locului se află și un echipaj de descarcerare și o mașină SMURD.

Din primele informații, nu există victime și nu se cunosc condițiile care au dus la izbucnirea incendiului.

AGERPRES/ (AS — autor: Cosmin Bogdan, editor: Cristina Tatu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa