UPDATE Incident armat la o gară din apropiere de Munchen, cel puțin patru răniți (poliția germană)

UPDATE Incident armat la o gară din apropiere de Munchen, cel puțin patru răniți (poliția germană)

Patru persoane, printre care o polițistă, au fost rănite într-un incident armat care a avut loc la o gară regională din apropiere de Munchen (capitala landului Bavaria, al treilea oraș ca mărime din Germania), iar singurul atacator a fost arestat, a anunțat poliția germană, potrivit DPA și EFE.

Incidentul a avut loc pe peronul stației Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate. Bărbatul a fost rănit în momentul în care poliția a ripostat cu foc și se află în stare gravă.
Poliția a anunțat că femeia polițist a fost grav rănită, fiind atinsă de mai multe gloanțe, și că doi trecători au suferit răni minore. Polițista este în stare critică, ea fiind împușcată în cap.
Gara a fost evacuată imediat după declanșarea incidentului, iar acum situația este 'sub control', a mai anunțat poliția. O purtătoare de cuvânt a instituției a declarat că nu există dovezi care să indice că incidentul a fost un atac terorist și că individul care a comis atacul nu avea motivații politice sau religioase.

'Este vorba despre un bărbat care a acționat singur și a făcut-o din motive personale, nu există motivație politică sau religioasă', a declarat la televiziunea germană Marcus da Gloria Martins, purtător de cuvânt al poliției din Munchen, care a adăugat că individul a reușit să smulgă arma unui polițist, pe care a și folosit-o în atac, și că a încercat să împingă un agent sub roțile unui tren care tocmai intra în stație.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...