UPDATE IPJ Buzău: Un bărbat a murit în accidentul de pe DN 2B

UPDATE IPJ Buzău: Un bărbat a murit în accidentul de pe DN 2B

Un bărbat a murit în urma accidentului rutier produs sâmbătă dimineaţă pe DN 2B, în zona localităţii Gălbinaşi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de către un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova", se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Sursa citată precizează că evenimentul rutier s-a soldat cu decesul şoferului de 36 de ani şi rănirea pasagerei din autoturism, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galaţi. Femeia rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.


Sursa foto: ()J Buzău


Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ORA 9.00 Buzău: Două persoane rănite grav într-un accident rutier; circulaţie oprită pe DN 2B

Două persoane au fost rănite grav, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 2B, în judeţul Buzău, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Pe DN 2B, în localitatea Gălbinaşi, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În urma impactului au rezultat două victime din autoturism, inconştiente, asupra cărora se efectuează manevrele de resuscitare", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro