UPDATE Liviu Dragnea, la DNA; altercaţii între susţinători şi protestatari; au aruncat cu ouă şi iaurt

UPDATE Liviu Dragnea, la DNA; altercaţii între susţinători şi protestatari; au aruncat cu ouă şi iaurt

Liviu Dragnea s-a prezentat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el fiind chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

"Vorbim după ce ies. Am venit să îmi înmâneze prelungirea sechestrului", a spus Dragnea.

Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi susţinători, care au intrat în conflict verbal cu mai mulţi protestatari anti-PSD şi cu jurnaliştii aflaţi la faţa locului.

"Unde sunt banii din sănătate? Noi pe Dragnea îl iubim. Dânsul a dat pensii, salarii. Ăştia ce au dat? Nimic. Domnul Dragnea nu este infractor. Au tăbărât toţi pe el", spune o femeie în vârstă.

După ce Dragnea a intrat în sediul DNA, între cele două părţi au izbucnit şi conflicte fizice.

S-a aruncat inclusiv cu ouă şi iaurt, din partea unor femei în vârstă, ţinta fiind cunoscutul protestatar Ceauşescu, dar şi un reporter şi un fotograf.

Venirea lui Dragnea la DNA a fost anunţată duminică de Codrin Ştefănescu, care susţine că "hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă".

"Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!', a scris Codrin Ştefănescu, duminică, într-un mesaj pe Facebook.

Dragnea este inculpat la DNA în dosarul Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în forma participaţiei improprii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...