UPDATE MAE: Un cetățean român - internat, în stare critică, la spitalul King's College London

UPDATE MAE: Un cetățean român - internat, în stare critică, la spitalul King's College London

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că o persoană de cetățenie română este internată, în stare critică, la spitalul King's College London, în urma incidentului produs duminică în Bellingham, Londra.

"Potrivit informațiilor oficiale transmise, până în prezent, de autoritățile locale britanice, o persoană de cetățenie română a fost implicată în accident. Aceasta este internată, în stare critică, la spitalul King's College London", se arată într-o precizare a MAE transmisă, duminică, AGERPRES.

Potrivit MAE, un reprezentant al misiunii diplomatice s-a deplasat la spitalul la care au fost internate victimele incidentului, pentru a oferi asistență cetățeanului român rănit, precum și pentru a verifica dacă și alți români au fost implicați în accident.

Totodată, Ministerul de Externe mai informează că reprezentanții misiunii diplomatice române au efectuat demersuri pentru notificarea familiei cetățeanului român.

"Misiunea diplomatică rămâne în legatură cu autoritățile locale și cu unitatea medicală în care au fost internați răniții, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de necesități", mai precizează MAE.

Un bărbat a fost arestat duminică dimineața, fiind bănuit de șofat periculos și în stare de ebrietate, după ce a rănit cinci persoane în sud-estul Londrei, a anunțat poliția, potrivit DPA.

Poliția metropolitană a transmis că mașina condusă de bărbat a lovit mai mulți trecători înainte de a se izbi de un zid în zona Bellingham.

Patru bărbați și o femeie, cu vârste între 25 și 46 de ani, au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite. Trei persoane sunt în stare critică. Șoferul a fost tratat pentru o rană la cap, a anunțat poliția.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 Zvon... / Din „culisele întâlnirii” PNL-PSD de la vila Lac

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …