UPDATE Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară normal, începând cu ora 15:44

UPDATE Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară normal, începând cu ora 15:44

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară normal, începând cu ora 15:44, a anunţat, vineri, Metrorex, după câteva zeci de minute în care circulaţia a fost afectată în urma sesizării unui bagaj abandonat.

Trenurile de metrou au circulat între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Tineretului pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulaţia s-a desfăşurat fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei.

ORA 15.41 Trenurile de metrou pe Magistrala 2 circulă fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei; a fost sesizat un bagaj abandonat

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat, informează vineri Metrorex.

"Conform procedurilor, instituţiile abilitate vor face verificări şi vor lua măsurile care se impun. Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii", precizează reprezentanţii companiei.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, vineri, în jurul orei 15:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

"La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă poliţiştii care au dispus măsuri din competenţă. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări. A fost evacuată staţia, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activităţii", se menţionează în comunicat.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro