UPDATE Negociatorii de la Poliție l-au convins pe protestatarul de la Intercontinental să coboare (FOTO)

UPDATE Negociatorii de la Poliție l-au convins pe protestatarul de la Intercontinental să coboare (FOTO)

UPDATE ORA 14.05 Bărbatul care a protestat vineri de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din Capitală se află în custodia Poliției Capitalei.

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București, a precizat că echipa de negociatori de la Poliția Capitalei a reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la protest.

UPDATE ORA 11.52 Bărbatul care protestează la etajul 16 al Hotelului Intercontinental reclamă probleme financiare

Bărbatul care protestează vineri de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din Capitală are circa 30 de ani și reclamă probleme financiare, a precizat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București.

La fața locului se află o echipă de negociatori din partea Poliției pentru a-l convinge pe protestatar să coboare în condiții de siguranță și o ambulanță.

ISU București a trimis la fața locului două autoscări și o pernă pneumatică, ce nu poate fi amplasată însă în zonă din cauza spațiului restrâns.

ORA 10.35 Un bărbat protestează la etajul 16 al Hotelului Intercontinental

Un bărbat cu o cagulă pe față protestează vineri de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitală.

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București, a precizat, pentru AGERPRES, că la fața locului se află o echipă de negociatori din partea Poliției pentru a-l convinge pe protestatar să coboare în condiții de siguranță și o ambulanță.

ISU București a trimis la fața locului două autoscări și o pernă pneumatică, care însă nu poate fi amplasată în zonă din cauza spațiului restrâns.

"Am primit apel la 112 și am trimis salvatorii alpiniști și am solicitat negociatori. Este la etajul 16 în balcon, chiar în incinta hotelului Intercontinental și are un banner expus pe care scrie diverse mesaje. Nu strigă, negociatorii încearcă să discute cu el de la un balcon vecin", a spus Marin.

AGERPRES/(A, AS — autor: Mihaela Tudorache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruștei)



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...