UPDATE Peste 400 de taxiuri și 90 de microbuze, în Piața Victoriei (FOTO)

UPDATE Peste 400 de taxiuri și 90 de microbuze, în Piața Victoriei (FOTO)

Peste 400 de taxiuri, 90 de microbuze și mai mult de 500 de persoane protestau miercuri dimineață la ora 9:00 în fața Guvernului, potrivit estimărilor Poliției Rutiere.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Protestul este organizat de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, pe fondul nemulțumirilor față de pirateria din sector și transportul neautorizat.

Acțiunea de protest urmează să se desfășoare până la ora 21:00, iar o delegație a protestatarilor a intrat la discuții, la Palatul Victoria, cu reprezentanții autorităților.

Organizatorii se așteaptă ca, pe parcursul zilei, numărul mașinilor să ajungă la la 4000-7000.

Circulația rutieră este restricționată, începând cu ora 5:00, pe șoseaua Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv pe șoseaua Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere (zona centrală), permițându-se permanent circulația pe strada Arhitect Ion Mincu.

La nevoie se va restricționa traficul și pe strada Paris și breteaua care leagă bulevardul Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei. Restricțiile se vor aplica până la ora 22:00, precizează Brigada Rutieră.

Protestatarii au început să se adune în Piața Victoriei încă de la primele ore ale dimineții de miercuri.

Zeci de taximetriști și transportatori protestează în Piața Victoriei

Zeci de taximetriști și transportatori se află la această oră în Piața Victoriei din Capitală la protestul anunțat de reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), pe fondul nemulțumirilor față de pirateria din sector.

Deși protestul a fost autorizat să se desfășoare miercuri și joi în intervalul orar 9:30 — 21:00, taximetriștii și transportatorii au început miercuri, de la ora 7:00, să își strige nemulțumirile și să sufle din vuvuzele.

Organizatorii susțin că la acțiunea de protest din fața Guvernului vor aduce peste 6.000 de taxiuri și de microbuze .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...