UPDATE Poliția Beiuș și alte două unități - Cărpinet și Pietroasa, vizate de perchezițiile DNA (surse)

UPDATE Poliția Beiuș și alte două unități - Cărpinet și Pietroasa, vizate de perchezițiile DNA (surse)

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții la Poliția municipiul Beiuș în dosarul în care au loc deschideri în 22 de locații privind fapte de corupție comise în perioada 2014- 2016, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor, au loc percheziții și la posturile de poliție din Cărpinet și Pietroasa.

DNA a anunțat că procurorii efectuează, miercuri, percheziții în 22 de locații situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2014 — 2016.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2014—2016. În cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații, situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Zvon...

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"