UPDATE Poliția Beiuș și alte două unități - Cărpinet și Pietroasa, vizate de perchezițiile DNA (surse)

UPDATE Poliția Beiuș și alte două unități - Cărpinet și Pietroasa, vizate de perchezițiile DNA (surse)

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții la Poliția municipiul Beiuș în dosarul în care au loc deschideri în 22 de locații privind fapte de corupție comise în perioada 2014- 2016, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor, au loc percheziții și la posturile de poliție din Cărpinet și Pietroasa.

DNA a anunțat că procurorii efectuează, miercuri, percheziții în 22 de locații situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2014 — 2016.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2014—2016. În cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații, situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Așa o fi?

5 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…