UPDATE Poliția britanică anunță arestarea unui bărbat înarmat cu un cuțit în fața Parlamentului din Londra

UPDATE Poliția britanică anunță arestarea unui bărbat înarmat cu un cuțit în fața Parlamentului din Londra

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat în fața Parlamentului din Londra, a declarat vineri pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției britanice.

'Bărbatul se afla în posesia unui cuțit', a menționat oficialitatea citată, adăugând că nimeni nu a fost rănit.

'Bărbatul — în jurul vârstei de 30 de ani — a fost arestat', a anunțat poliția, potrivit Reuters.

Anterior, poliția britanică anunțase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menționa că poliția se confruntă cu un incident în afara Westminster și că a auzit strigăte și a văzut un polițist înarmat.

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porțile edificiului sunt închise și că în fața clădirii sunt parcate un camion și o mașină cu însemnele poliției. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfășura normal în apropierea parlamentului și că agenți înarmați patrulau în zonă.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroșocuri în apropierea Parlamentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…