UPDATE Prahova: Bărbatul care efectua lucrări la telescaunul din Valea Dorului a decedat

UPDATE Prahova: Bărbatul care efectua lucrări la telescaunul din Valea Dorului a decedat

Bărbatul care a căzut vineri de la înălțime în timp ce efectua lucrări la telescaunul situat la Cota 2000 Sinaia în Valea Dorului a decedat, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost asistat și resuscitat timp de câteva zeci de minute la locul evenimentului, el fiind declarat decedat în condițiile în care nu a răspuns manevrelor efectuate de echipajele de intervenție.

ISU Prahova a anunțat că un bărbat a căzut de la o înălțime de doi metri din telescaun, însă ulterior city-managerul stațiunii Sinaia, Marian Panait, a precizat că persoana în cauză este angajat al SC Teleferic SA și a căzut de la înălțime de pe unul dintre stâlpii telescaunului.

La fața locului a intervenit un elicopter SMURD care însă nu a mai preluat victima.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în cauză este vorba despre un accident de muncă, victima căzând în momentul în care efectua lucrări de revizie la instalația pe cablu.În cauză se efectuează cercetări pentru neluare și nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, a mai precizat Brezeanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”