UPDATE Prahova: Numărul protestatarilor din Ploiești a ajuns la aproximativ 1.500

UPDATE Prahova: Numărul protestatarilor din Ploiești a ajuns la aproximativ 1.500

Numărul celor care protestează miercuri seară în municipiul Ploiești a ajuns la aproximativ 1.500, manifestanții părăsind sediul PSD pe care l-au pichetat și îndreptându-se în coloană către nordul orașului.

Protestatarii s-au întâlnit, inițial, în zona Palatului Administrativ din centrul orașului, au plecat în marș către sediul PSD aflat în apropiere, pe care l-au pichetat, iar ulterior coloana de demonstranți a plecat spre Piața Mihai Viteazul, către cartierul de nord, fiind însoțită de către forțele de ordine.

Manifestanții poartă pancarte cu mesaje și scandează împotriva Guvernului și a PSD, cerând demisia executivului. Aceștia scandează "Uniți salvăm toată România", "PSD, ciuma roșie", "Dragnea nu uita, asta nu e țara ta!". Totodată, ei afișează pancarte cu mesaje precum "Comunismul a căzut în '89", "Spunem NU grațierii", "Mai am un dor, să-l văd pe Dragnea scriitor" și "Jos Guvernul corupt!".

* Prahova: Sute de protestatari în marș spre sediul PSD din Ploiești

Sute de manifestanți care protestează la Ploiești ca urmare a deciziilor luate de Guvern privind modificările care vizează justiția au pornit în marș din centrul orașului către sediul PSD, aceștia scandând împotriva Executivului și a social-democraților.

Protestatarii, care până la această oră sunt în număr de aproximativ 500, s-au întâlnit în fața Palatului Administrativ în care își au sediul cele mai importante instituții din județ, iar după câteva zeci de minute au pornit în marș spre sediul PSD, aflat în apropiere, coloana fiind însoțită de forțele de ordine.

Aceștia scandează "Uniți salvăm toată România", "PSD, ciuma roșie", "Dragnea nu uita, asta nu e țara ta!", și cer demisia Guvernului. Totodată, ei afișează pancarte cu mesaje precum "Comunismul a căzut în '89", "Spunem NU grațierii", "Mai am un dor, să-l văd pe Dragnea scriitor" și "Jos Guvernul corupt!".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat