UPDATE Prahova: Primarul Vlad Oprea a părăsit sediul DNA după două ore de audieri

UPDATE Prahova: Primarul Vlad Oprea a părăsit sediul DNA după două ore de audieri

UPDATE ORA 14.16 Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a părăsit miercuri după-amiază sediul DNA Ploiești, unde a stat timp de aproximativ două ore, fiind audiat în calitate de martor. Oprea a declarat la ieșire că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar care nu are legătură cu angajați ai primăriei pe care o conduce.

Întrebat ce vizează speța în care a fost audiat, el a precizat că este vorba despre o serie de contracte de concesiune, fără a da însă mai multe detalii.

ORA 12.17 Primarul de la Sinaia, Vlad Oprea, la DNA Ploiești

Primarul stațiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești, el declarând la intrarea în instituție că nu cunoaște motivul pentru care a fost chemat de procurori.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că Oprea a fost citat, el având calitatea de martor într-un dosar de corupție instrumentat de procurorii acestei structuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...