UPDATE Prahova: Reprezentanții firmei care dețin cisterna răsturnată pe A3, așteptați să ridice autovehiculul

UPDATE Prahova: Reprezentanții firmei care dețin cisterna răsturnată pe A3, așteptați să ridice autovehiculul

UPDATE ORA 12.12 Reprezentanții firmei care dețin cisterna răsturnată, sâmbătă, pe autostrada A3 sunt așteptați la fața locului pentru ridicarea autovehiculului, zona fiind asigurată de pompierii prahoveni.

Șoferul, care a suferit un traumatism la o mână, a fost dus la spital, iar la fața locului se află pompierii care asigură zona.

UPDATE ORA 11.49 INFOTRAFIC: Circulația oprită pe A3

UPDATE ORA 11.36 Circulația oprită pe un sens, pe A3; scurgeri de combustibil de la cisterna răsturnată

Circulația rutieră pe sensul de mers către București al autostrăzii A3 a fost oprită, sâmbătă, după ce o cisternă încărcată cu zeci de tone de motorină și benzină s-a răsturnat, la fața locului fiind înregistrate scurgeri de combustibil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, autovehiculul are o încărcătură de 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină, acesta prezentând scurgeri de combustibil și fiind răsturnat pe o parte.

Conform sursei citate, nu există pericol de explozie, întrucât cisterna este răcită cu spumă de către echipajele de intervenție.

Potrivit Poliției Prahova, sensul de mers către București al autostrăzii a fost închis circulației. Datele inițiale furnizate de autorități arătau că nu există scurgeri de combustibil din cisterna răsturnată la kilometrul 56 al autostrăzii A3.

ORA 11.24 Cisternă încărcată cu benzină și motorină, răsturnată pe autostrada A3

O cisternă încărcată cu benzină și motorină s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, pe autostrada A3, la fața locului nefiind înregistrate scurgeri de combustibil.

Potrivit poliției Prahova, incidentul s-a petrecut la kilometrul 56 pe sensul de mers către București, autovehiculul fiind răsturnat în afara părții carosabile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma incidentului nu sunt scurgeri de combustibil.

Se pare că șoferul nu a fost rănit, însă la fața locului se deplasează autospeciale medicale ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD