UPDATE Primăria Capitalei: Acrobatul de la Circul Globus care a căzut este conștient, cu o tensiune bună

UPDATE Primăria Capitalei: Acrobatul de la Circul Globus care a căzut este conștient, cu o tensiune bună

Acrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălțime, duminică, este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații, a informat Primăria Capitalei.

"Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani și a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălțime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morții. A căzut de la cinci metri înălțime la ultima ieșire, când i-a alunecat mâna. Este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații", precizează Primăria Capitalei, menționând că este colaborator al circului.

Un acrobat de la Circul Globus a căzut de la aproape 8 metri; el a fost transportat la spital

Un acrobat de la Circul Globus a căzut, duminică, de la aproximativ opt metri și a fost transportat la Spitalul Floreasca, fiind conștient.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, una dintre ele cu medic, care a constatat că acrobatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

În cauză se va deschide un dosar pentru accident de muncă de către Secția 6 de Poliție, a anunțat Biroul de presă al Poliției Capitalei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”