UPDATE Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat

UPDATE Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat

Protestul din Piaţa Victoriei împotriva modificărilor la Codul penal adoptate de Parlament s-a încheiat.

Manifestanţii, al căror număr a fost în momentele de vârf de peste 600, au avut pancarte cu mesaje ca: "Demisia Guvernului şi Parlamentului. Anticipate", "Să vă fie ruşine!", "În democraţie hoţii stau la puşcărie!", "Fără penali în funcţii publice", "O caut pe Elodia justiţiei", "PSD+ALDE=hoţii".

Ei au scandat printre altele "Justiţie, nu corupţie", "Nu scăpaţi!", "Fără penali", "Hoţii!", "Nu cedăm, rezistăm", "Demisia", "România, trezeşte-te!", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

La ora 21 a fost intonat Imnul naţional iar protestatarii au aprins luminile telefoanelor mobile.

Mai multe persoane au aprins lumânări în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit la Institutul "Marius Nasta" din Capitală, în timp ce aştepta un transplant de plămâni.

Circulaţia a fost oprită pe breteaua care face legătura între bulevardele Kiseleff şi Nicolae Titulescu timp de aproximativ două ore, până în jurul orei 21, după ce mai mulţi protestatari au pătruns pe carosabil.

ORA 19.54 Protest în Piaţa Victoriei - circulaţia blocată în zona Muzeului Antipa

Aproximativ 300 de persoane protestează, joi, în Piaţa Victoriei, împotriva modificărilor aduse Codului penal în Parlament. Circulaţia a fost oprită pe breteaua care face legătura între bulevardul Kiseleff şi bulevardul Nicolae Titulescu

Manifestanţii scandează "Demisia!", "PSD - ciuma roşie", "Hoţii". Unii dintre aceştia poartă drapele naţionale. Majoritatea protestatarilor se află pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa, dar o parte au reuşit să pătrundă în perimetrul pieţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu