UPDATE Roberta Anastase la DNA: Am fost chemată în calitate de martor

UPDATE Roberta Anastase la DNA: Am fost chemată în calitate de martor

Deputatul Roberta Anastase a declarat joi că a fost chemată la DNA în calitate de martor, însă nu a dorit să spună dacă este vorba de un dosar de corupţie.

"Nu vă pot da niciun fel de detalii, fiind o anchetă în curs. Am fost chemată în calitate de martor. Am dat o declaraţie. Nu am voie să vă spun (...) Nu a fost o declaraţie lungă", le-a spus Anastase jurnaliştilor, după ce a stat aproape două ore în sediul DNA.

Întrebată dacă a dat declaraţii într-un dosar de corupţie, Anastase a spus că nu are voie să spună despre ce dosar este vorba, lucru întărit şi de avocatul său.

"A fost rugată de anchetatori să nu dea niciun fel de declaraţii la presă. Nu poate să vă declare absolut nimic în momentul de faţă. A fost chemată în calitate de martor. Nu vă putem spune despre ce este dosarul şi nici de ce a fost audiată", a spus avocatul care o însoţea, Bogdan Ionescu. AGERPRES/(A-autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…