UPDATE Rovana Plumb: Premierul Ponta este cel care va anunța soluția pentru Codul fiscal

UPDATE Rovana Plumb: Premierul Ponta este cel care va anunța soluția pentru Codul fiscal

Premierul Victor Ponta este cel care va anunța soluția pentru punerea în aplicare a noului Cod fiscal, retrimis în Parlament de șeful statului, aceasta fiind convenită, luni, în ședința coaliției de guvernare, a declarat președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb.

Plumb a arătat că actuala coaliție de guvernare susține proiectul Codului fiscal în forma propusă de către Executiv și adoptată în Parlament.

"Ne-am consultat în coaliție și susținem cu toții Codul fiscal în forma propusă de către Guvernul Ponta și adoptată de Parlamentul României, iar modalitatea de soluționare a cererii de reexaminare va fi comunicată de prim-ministrul Victor Ponta. (...) Nu va mai exista pe acest subiect o altă întâlnire a coaliției. Premierul Victor Ponta va comunica modalitatea de soluționare", a afirmat Plumb la finalul ședinței.

Premierul Victor Ponta nu a participat la ședința coaliției de guvernare, el fiind la un control medical în Turcia, conform unei declarații făcute anterior de președinta Consiliului Național al PSD.

Ea a precizat însă că starea de sănătate a prim-ministrului este una foarte bună și a adăugat că Victor Ponta va reveni în țară în cursul serii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”