UPDATE Şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, anunţată iniţial sâmbătă, se va desfăşura duminică

UPDATE Şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, anunţată iniţial sâmbătă, se va desfăşura duminică

Şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), în care se vor dispune măsurile necesare având în vedere trecerea Capitalei în zona roşie, va avea loc duminică de la ora 9,00, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Şedinţa ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, însă s-a decis convocarea pentru duminică, pentru ca toate actele normative incidente în domeniu să fie publicate în Monitorul Oficial şi pentru ca acestea să fie analizate de factorii de decizie, a precizat Mariana Stancu-Ţipişcă.

"Mâine suntem încă în termen, (...) ne încadrăm în cele 48 de ore când Comitetul e obligat să constate depăşirea ratei de incidenţă pe ultimele 14 zile", a adăugat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”