UPDATE Șeful noului Consiliu de Administrație al Institutului Cantacuzino este Adrian Ionel

UPDATE Șeful noului Consiliu de Administrație al Institutului Cantacuzino este Adrian Ionel

Noul Consiliu de Administrație al Institutului Cantacuzino, numit după aproximativ un an, este condus de președintele - director general Eugen-Adrian Ionel.

Acesta se află la conducerea Institutului de aproximativ un an.

Din Consiliul de Administrație fac parte reprezentantul Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică și Inovare, Gheorghe Bala, președintele Consiliului științific al Institutului Cantacuzino, Aurora Sălăgeanu, Sorin Luca — reprezentant al Ministerului Sănătății, Daniel-Mitruț Farmache — reprezentant al Ministerului Muncii, Anda Băicuș — din partea UMF "Carol Davila", Doina Azoicăi — din partea UMF "Grigore T.Popa" Iași, Amanda Rădulescu — de la UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca și Carmen-Mihaela Ruxandari — care reprezintă Antibiotice SA Iași.

Potrivit legislației în vigoare, Institutul Cantacuzino este instituție publică ce desfășoară activități de interes strategic în domeniul asigurării protecției intereselor esențiale ale siguranței stării de sănătate a populației și se află în subordinea Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică și Inovare.

Anunțul cu privire la noul Consiliu de Administrație la Cantacuzino a fost făcut vineri de ministrul Educației, Adrian Curaj.

"Prin eforturile colegilor de la Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare, a fost numit un nou Consiliu de Administrație la Institutul Cantacuzino! Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activității Institutului Cantacuzino, dat fiind rolul strategic al acestuia. După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcționarea institutului și readucerea lui la un nivel de înaltă performanță. Mult succes!", a transmis ministrul pe pagina sa de Facebook .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu