UPDATE Serviciile YouTube şi Gmail ale Google, din nou funcţionale după probleme tehnice

UPDATE Serviciile YouTube şi Gmail ale Google, din nou funcţionale după probleme tehnice

* UPDATE ORA 16,23 Servicii ale Google, inclusiv YouTube, Gmail şi Google Drive, au redevenit luni funcţionale, pentru majoritatea utilizatorilor, după probleme care au afectat mii de persoane din mai multe ţări, informează Reuters.

Site-ul Google care afişează problemele de funcţionare a notat că serviciile care au fost afectate timp de aproape o oră ar trebui să fie funcţionale în cazul majorităţii utilizatorilor.

Compania deţine unele dintre cele mai utilizate servicii din lume. YouTube înregistrează peste 2 miliarde de utilizatori conectaţi în fiecare lună, peste un miliard de ore de înregistrări video fiind urmărite pe platforma sa.

"Suntem din nou operaţionali!", a transmis platforma video într-un mesaj difuzat pe Twitter. Anterior, a anunţat pe Twitter ca numeroşi utilizatori întâmpină probleme la accesarea YouTube.

Conform DownDetector, specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute în funcţionarea site-urilor, peste 12.000 de utilizatori YouTube din diferite regiuni ale lumii, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie şi India au fost afectaţi.

Problemele de funcţionare ale unor aplicaţii Google nu sunt neobişnuite, însă luni a afectat toate serviciile sale populare, inclusiv Google Hangouts, Google Chat şi Google Meet, servicii pe care utilizatorii le-au accesat pe scară largă pe perioada pandemiei COVID-19. 

 

* Ora 14,42 Serviciile YouTube, Gmail şi Google Drive ale Alphabet Inc, afectate de probleme tehnice

 

Servicii ale gigantului american din domeniul tehnologiei Alphabet Inc, printre care YouTube, Gmail şi Google Drive, se confruntă luni cu probleme tehnice, informează Reuters.

Mai multe mii de utilizatori din întreaga lume sunt afectaţi.
 

Foto: Captură YouTube.com 


Platforma video a companiei nu s-a încărcat în cazul unora dintre utilizatori, care au întâmpinat un mesaj de eroare încercând să acceseze YouTube.

Conform DownDetector, specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute în funcţionarea site-urilor, sunt afectaţi peste 12.000 de utilizatori YouTube din diferite regiuni ale lumii, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie şi India.

Alphabet nu a răspuns imediat unei solicitări Reuters de a face comentarii pe marginea acestui subiect. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN