UPDATE Sibiu: Protestatarii au ajuns în fața casei lui Iohannis; se scandează lozinci favorabile președintelui

UPDATE Sibiu: Protestatarii au ajuns în fața casei lui Iohannis; se scandează lozinci favorabile președintelui

Protestatarii care au ieșit în stradă marți seară la Sibiu au refăcut traseul urmat de cei care au participat la Revoluția din decembrie 1989, mergând atât pe pietonala din municipiu, cât și pe principalele bulevarde - de la Vasile Milea, Calea Dumbrăvii, Piața Rahovei, Vasile Aaron, Ștefan cel Mare, Bâlea și Bulevardul Spitalelor.

*LIVE UPDATE Protest București — Câteva mii de oamenii sunt în Piața Victoriei

Ca și în alte orașe, oamenii s-au declarat nemulțumiți de adoptarea de către Guvern a ordonanțelor în domeniul Justiției.

La un moment dat, numărul protestatarilor a ajuns la 5.000, potrivit unor surse oficiale.

Protestul s-a terminat la Sibiu, însă cei prezenți au promis că vor ieși pe străzi și în următoarele zile.

UPDATE 01.47 Sibiu: Protestatarii au ajuns în fața casei lui Iohannis; se scandează lozinci favorabile președintelui

Cei aproximativ 5.000 de protestatari care au mărșăluit în noaptea de marți spre miercuri pe străzile din centrul Sibiului au ajuns în jurul orei 1,30 în fața casei președintelui Klaus Iohannis, ei scandând lozinci favorabile acestuia.

"Iohannis, nu uita, țara e de partea ta", "Iohannis, Iohannis" au scandat protestatari, care au și aplaudat odată cu scandarea numelui președintelui.

UPDATE ORA 01.47 Sibiu: Numărul protestatarilor a urcat la circa 5.000

Numărul protestatarilor care au ieșit în stradă la Sibiu împotriva actelor normative referitoare la justiție adoptate de Guvern a urcat la aproximativ 5.000, în jurul orei 1,00 a nopții de marți spre miercuri, potrivit unor surse oficiale.

Protestatarii au pornit în marș de la artera pietonală din centrul Sibiului, unde a fost punctul inițial de întâlnire, prin cartierele orașului, pe traseul străzilor Calea Dumbrăvii, Mihai Viteazu, Rahovei, Vasile Aron și Ștefan cel Mare.

Coloana de manifestanți s-a deplasat inițial din fața primăriei spre prefectură, cu oprire în fața sediului PSD Sibiu, care a fost păzit de jandarmi.

UPDATE ORA 00.23 Sibiu: Peste 1.500 de protestatari mărșăluiesc în centrul orașului

Peste 1.500 de protestatari mărșăluiesc, marți seara, în centrul municipiului Sibiu la un protest împotriva Guvernului și a PSD, în urma adoptării actelor normative referitoare la justiție.


Coloana de manifestanți s-a deplasat din fața primăriei spre prefectură, cu oprire în fața sediului PSD Sibiu, care este păzit de jandarmi.

Protestarii au strigat lozinci privind demisia Guvernului și împotriva PSD, ei punând saci de gunoi în fața sediului social-democraților. Ei strigă lozinci cum ar fi "Hoții, hoții", "Demisia", "PSD afară din țară" și "Grevă generală".

Traficul rutier este blocat pe principala arteră centrală din Sibiu, unde manifestanții s-au oprit.

Participanții la protest sunt însoțiți de câteva echipe de jandarmi. Protestul se desfășoară pașnic, nefiind înregistrate incidente.

ORA 23.25 Sibiu: Peste 1.500 de protestatari mărșăluiesc în centrul orașului

Peste 200 de oameni s-au strâns, marți seară, în Piața Mare din centrul municipiului Sibiu la un protest împotriva Guvernului și a PSD.

Protestarii strigă lozinci împotriva PSD, a Guvernului și a liderului social-democraților, Liviu Dragnea.

Câțiva poartă steaguri și pancarte.

La locul protestului este prezent și un echipaj de jandarmi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...