UPDATE Sibiu: Traficul a revenit la normal pe DN14, unde un accident cu patru răniți a avut loc în cursul dimineții

UPDATE Sibiu: Traficul a revenit la normal pe DN14, unde un accident cu patru răniți a avut loc în cursul dimineții

UPDATE ORA 9.28 Traficul rutier a revenit la normal după aproximativ două ore pe Drumul Național 14, la ieșirea din orașul Copșa Mică spre Sibiu, unde trei mașini și un TIR s-au ciocnit din cauza nerespectării distanței regulamentare, patru răniți fiind transportați la spital, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

ORA 8.29 Sibiu: Patru persoane rănite după ce trei mașini și un TIR s-au ciocnit pe DN14

Patru răniți au fost preluați de echipajele SMURD și transportați de urgență la Spitalul Municipal din Mediaș, după ce trei mașini și un TIR s-au ciocnit pe Drumul Național 14, la ieșirea din orașul Copșa Mică spre Sibiu, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Cei patru bărbați preluați de echipajele SMURD sunt răniți ușor.

"Cele patru persoane au fost duse la Spitalul din Mediaș, e vorba de patru bărbați între 30 și 45 de ani, cu traumatisme și contuzii. Sunt conștienți toți", a precizat, pentru AGERPRES, Bianca Sabău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În total, șapte persoane au fost consultate la locul accidentului, de echipajele SMURD, trei dintre acestea refuzând transportul la spital.

Accidentul rutier a avut loc luni dimineața, la Copșa Mică, din cauza "nepăstrării distanței regulamentare de mers", potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În zonă, traficul rutier se desfășoară alternativ.

AGERPRES/(A,AS-autor: Isabela Paulescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…