UPDATE SUA: Alerta a fost ridicată la Universitatea de stat din Ohio; atacatorul a fost împușcat

UPDATE SUA: Alerta a fost ridicată la Universitatea de stat din Ohio; atacatorul a fost împușcat

Autoritățile americane au ridicat alerta de la Universitatea de stat din statul Ohio, după ce atacatorul înarmat a fost împușcat de către polițiști, informează agențiile de presă internaționale.

UPDATE ORA 18.16 SUA: Alertă la Universitatea de stat din Ohio după ce un individ înarmat a intrat în campus

Universitatea de stat din statul american Ohio a fost închisă luni după ce un individ înarmat a intrat în campus și cel puțin opt persoane au fost rănite și transportate la spital, informează AFP și CNN.

Conform unui purtător de cuvânt al pompierilor, unul dintre răniți se află în stare critică.

"Un bărbat înarmat se află în campus. Fugiți, ascundeți-vă, luptați!" au afirmat serviciile de urgență ale universității într-o postare pe Twitter. "Încercați să vă adăpostiți în nordul campusului".

Mai multe ambulanțe și camioane de pompieri pregătite să intervină pot fi văzute în imaginile transmise de posturile de televiziune americane. Autoritățile avertizează în continuare studenții și profesorii să se adăpostească.

Atacurile armate sunt frecvente în SUA, unde posesia armelor de foc este permisă de al doilea amendament al Constituției americane.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo