UPDATE Tăriceanu, la ieșirea de la DNA: Am fost audiat ca martor; nu a avut loc nicio confruntare

UPDATE Tăriceanu, la ieșirea de la DNA: Am fost audiat ca martor; nu a avut loc nicio confruntare

UPDATE ORA 11.35 Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost audiat joi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în calitate de martor în dosarul fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.

La ieșirea de la DNA, Tăriceanu a precizat că nu a avut loc nicio confruntare între el și Bogdan Olteanu.

"Am fost audiat în calitate de martor în dosarul în care este inculpat Bogdan Olteanu și, având în vedere că cercetarea nu este publică, alte informații nu pot să vă dau. Nu a avut loc nicio confruntare (cu Bogdan Olteanu — n.r.) și având în vedere că știți că nu sunt adeptul telejustiției n-am să vă fac nicio altă declarație", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

ORA 09.00 Călin Popescu-Tăriceanu, chemat la DNA

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este chemat, joi dimineața, la Direcția Națională Anticorupție.

"În această dimineață, la ora 9,00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, a fost invitat la DNA. Invitația a fost trimisă cu două zile în urmă, dar președintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informații spre presă în scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat și este prezentă la DNA înaintea audierii. Așa cum s-a întâmplat și în situații anterioare, similare, președintele Senatului nu va face declarații presei la DNA", se arată într-un comunicat al Senatului transmis AGERPRES.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...