UPDATE Teleorman: Trei elevi au răni ușoare după ce tavanul din sala de clasă s-a desprins

UPDATE Teleorman: Trei elevi au răni ușoare după ce tavanul din sala de clasă s-a desprins

Trei copii au suferit răni ușoare după ce tavanul clasei în care învățau de la Școala numărul 4 din Alexandria s-a desprins în timpul orei de matematică.

"Sunt puțin zgâriați trei copii, din ce a spus directorul. A căzut pur și simplu fără să fie fisurat, nimic. Școala este prinsă într-un program de reabilitare al primăriei, cu PNDL. Din ce mi-a spus directorul, era una din cele mai bune săli de clasă și tavanul nu prezenta fisuri", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Valeria Gherghe.

Directorul unității de învățământ unde a avut loc incidentul, Gelu Neagu, a afirmat că școala nu a mai fost reabilitată de peste 50 de ani.

În urma desprinderii unei părți din tavan, erele au fost suspendate, iar elevii au fost preluați de o ambulanță și transportați la spital.

Niciun copil nu a necesitat internare.

"Doi copii au fost loviți la mână și un băiețel acuza o durere în spate. Pentru siguranță am apelat 112. Cei trei copii sunt în regulă. Ultima reabilitare a școlii nu s-a făcut de la construcția corpului de clădire. Igienizări s-au făcut anual", a declarat, pentru AGERPRES, Gelu Neagu.

În urma incidentului, la fața locului s-au deplasat autoritățile locale și instituțiile de control în domeniul securității construcțiilor, în prezent fiind efectuate cercetări.

AGERPRES / (AS — autor: Luiza Abu Salem, editor: Irina Poenaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante