UPDATE Tenis: Alexander Zverev, exclus de la turneul de la Acapulco după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului

UPDATE Tenis: Alexander Zverev, exclus de la turneul de la Acapulco după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului

Germanul Alexander Zverev, Nr.3 mondial la simplu, care a lovit de mai multe ori scaunul arbitrului cu racheta sa, după înfrângerea suferită în meciul său de dublu, a fost exclus de la turneul de tenis de la Acapulco, informează AFP.

"Din cauza comportamentului său antisportiv, la finele meciului de dublu de marţi seara, Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco", a anunţat instanţa conducătoare a circuitului profesionist masculin pe contul de Twitter ATP Media Info.

Jucătorul de 24 de ani şi-a ieşit din sărite la capătul meciului său pierdut la super tie-break cu brazilianul Marcelo Melo împotriva britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara, cu 6-2, 4-6, 10-6.

În imaginile video, Zverev apare lovind de trei ori scaunul arbitrului, aşezându-se apoi pe scaunul său şi ridicându-se din nou pentru a-l insulta pe oficial şi a lovi din nou cu racheta sa.

Alexander Zverev urma să dispute miercuri, în turul 2, al doilea său meci de simplu la Acapulco, în compania compatriotului său Peter Gojowczyk.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?