UPDATE Traficul feroviar, redeschis între Izvorul Mureșului și Izvorul Oltului; se mențin restricțiile de viteză pe secțiile Craiova, Brașov și Timișoara

UPDATE Traficul feroviar, redeschis între Izvorul Mureșului și Izvorul Oltului; se mențin restricțiile de viteză pe secțiile Craiova, Brașov și Timișoara

Traficul feroviar a fost redeschis între Izvorul Mureșului și Izvorul Oltului, informează CFR Infrastructură, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, în continuare se circulă pe un singur fir (firul 1) pe secțiile Călărași — Turda (SRCF Cluj) și Cojocna — Apahida (SRCF Cluj), iar pe secțiile Craiova, Brașov și Timișoara se circulă cu restricție de viteză, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, astfel: Gura Motrului — Turceni, fir I (SRCF Craiova), Govora — Râureni, fir I (SRCF Craiova), Apața — Augustin (SRCF Brașov) și Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara).
De asemenea, pe relațiile Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vânt, CFR Călători a introdus tracțiune Diesel.

"Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web (http://www.cfr.ro/.../content/article/2-uncat.../2273-camere-web). Dacă sunteți deja în tren, accesați de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceți numărul exact al trenului în căsuța indicată și click pe Informații tren. Obțineți informații în timp real despre ce stație urmează, dacă aveți sau nu întârziere, minutele de staționare în următoarea gară și timpul estimat de sosire", mai spune compania.

Traficul feroviar între stațiile Izvorul Mureșului — Izvorul Oltului a fost închis sâmbătă, începând cu ora 6:00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordați cu mijloace auto, iar trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile au circulat pe ruta ocolită Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria