UPDATE Un bărbat mort și o femeie rănită după un incident armat într-un oraș din vestul Germaniei

UPDATE Un bărbat mort și o femeie rănită după un incident armat într-un oraș din vestul Germaniei

Un bărbat suspectat de a fi autorul unui atac armat comis marți în orașul Dueren din vestul Germaniei a fost găsit mort de forțele speciale ale poliției, care au salvat de asemenea o femeie rănită despre care se crede că a fost luată ostatică, a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliției, informează Reuters.

Poliția a blocat drumurile care duc spre centrul orașului după ce au fost anunțate focuri de armă trase, potrivit mass-media locale, într-un salon de coafură.

Germania este în stare de alertă ridicată după un val de atacuri în această vară, dintre care două revendicate de gruparea teroristă Stat Islamic.

"Forțele speciale ale poliției au găsit cadavrul unui bărbat care a fost grav rănit și mai târziu a murit din cauza rănilor. Ele au găsit de asemenea o femeie rănită care ar fi putut fi ostatica sa", potrivit purtătoarei de cuvânt.

Ea a refuzat să spună dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost împușcat de poliție. Biroul procurorului local, care a preluat acest caz, nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Potrivit ziarului Aachener Nachrichten, citat de Reuters, bărbatul a intrat în salonul de coafură, a chemat o femeie și a tras mai multe focuri de armă. Apoi el s-a ascuns în clădirea unde se află salonul, luând cu el femeia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”