UPDATE VIDEO Peste 200 de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva vicepremierului Gabriel Oprea

UPDATE VIDEO Peste 200 de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva vicepremierului Gabriel Oprea

Peste 200 de persoane s-au strâns luni în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva vicepremierului Gabriel Oprea.

Cei prezenți au cerut demisia lui Oprea, ca urmare a accidentului în care un polițist din coloana sa oficială și-a pierdut viața săptămâna trecută.

Potrivit Jandarmeriei, protestul a durat între orele 18,00 și 20,00 și nu s-au înregistrat incidente.

Aceasta este cea de-a doua zi de proteste, după ce circa 1.000 de persoane au ieșit în stradă duminică pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea .

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat pe 20 octombrie în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?