UPDATE VIDEO SUA: Mai multe persoane împuşcate într-un magazin din Texas, un mort

UPDATE VIDEO SUA: Mai multe persoane împuşcate într-un magazin din Texas, un mort

O persoană şi-a pierdut viaţa joi şi alte câteva au fost rănite, dintre care patru grav, într-un atac armat într-un magazin de mobilă din statul american Texas, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

Presupusul autor al tirurilor a fost arestat şi este vorba despre un "angajat al magazinului", a scris pe Twitter poliţia oraşului Bryan. Motivaţiile sale rămân necunoscute deocamdată.


"În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului", a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, oraş situat între Houston şi Dallas.

O persoană a murit, a spus el apoi pentru AFP. De asemenea, cinci persoane au fost rănite, dintre care patru grav, şi internate în spital.

Acest incident a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt un flagel recurent.

ORA 1:06 VIDEO SUA: Mai multe persoane împuşcate într-un magazin din Texas

Un individ înarmat este suspectat că a deschis focul joi la un magazin de mobilă din statul american Texas, rănind prin împuşcare mai multe persoane înainte de a fugi, a raportat poliţia locală, fără a preciza dacă s-au înregistrat morţi, notează AFP.

"În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului", a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, un oraş între Houston şi Dallas.

Atacatorul a reuşit să scape şi este căutat în mod activ, a continuat el, fără a oferi detalii despre suspect.

Acest incident a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt un flagel recurent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren