UPDATE Vrancea: Bărbatul decedat pe DJ 204E era pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier

UPDATE Vrancea: Bărbatul decedat pe DJ 204E era pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier

UPDATE Poliţiştii vrânceni au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că bărbatul decedat, marţi, în accidentul rutier petrecut pe DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, ar fi fost pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în coliziune, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Iniţial, unul dintre conducătorii auto ar fi declarat că bărbatul decedat era un pieton care circula pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean şi pe care ar fi încercat să îl evite, intrând în coliziune cu un alt autovehicul.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana decedată în era pasager într-unul din autovehiculele implicate în accident. Întrucât cei doi conducători auto se aflau în stare de şoc, aceştia fiind la rândul lor răniţi în accidentul rutier, nu au putut preciza iniţial date clare cu privire la victimă şi modalitatea de producere a evenimentului rutier", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.



Bărbatul decedat avea 70 de ani, în urma accidentului rezultând şi rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto implicaţi în accident şi un pasager al unuia dintre autovehicule.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.



Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

ORA 11:24 Vrancea: Un pieton a decedat în urma coliziunii a două autovehicule care ar fi încercat să îl evite

Un pieton care circula pe marginea părţii carosabile a DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, a decedat, marţi, în urma coliziunii a două autovehicule care ar fi încercat să îl evite, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.



Din primele cercetări, conducătorii auto ai autoturismului şi autoutilitarei implicate în accident ar fi observat pietonul care se deplasa pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean cu o singură bandă pe fiecare sens de mers şi ar fi încercat să îl evite, însă acesta ar fi fost lovit mortal, fiind acroşat în urma coliziunii celor două autovehicule.

Potrivit poliţiei, în urma accidentului au fost rănite alte trei persoane, respectiv cei doi conducători auto implicaţi în accident şi un pasager al unuia dintre autovehicule.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca Serviciul de Medicină Legală să stabilească dacă pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. AGERPRES/(A - autor: Dana Lepădatu, editor: Irina Poenaru, editori online: Irina Giurgiu, Ady Ivaşcu)

Sursa foto: ISU Vrancea

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzarii ştirilor pe fluxul agenţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă