UPDATE/Batjocură totală! Noua variantă pentru ministerul Apărării: mascul alb prostituat gata să stea capră la Dragnea!

UPDATE/Batjocură totală! Noua variantă pentru ministerul Apărării: mascul alb prostituat gata să stea capră la Dragnea!

Batjocură totală! Noua variantă pentru ministerul Apărării: mascul alb prostituat gata să stea capră la Dragnea! Aici s-a ajuns oameni buni din cauza pierderii rațiunii la vârful țării! 

UPDATE/Mihai Fifor va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Tutuianu, potrivit unor surse din PSD. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie. Noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare.

Ora 11.31: Conducerea PSD a dat in urma cu scurt timp un vot de incredere pentru Fifor si Simon in sedinta Biroului Permanent National.

Ca ministru al Economiei, Fifor s-a ocupat si de problemele industriei de aparare, el participand la negocieri pentru realizarea in Romania a unor proiecte dezvoltate impreuna cu companii straine de armament.

Pe de alta parte, Gheorghe Simon nu are experienta guvernamentala. El a fost pe rand consilier local, consilier judetean si deputat (din 2012, e la al doilea mandat). A condus ca director general o firma intrata in insolventa.

Vom reveni

Conform ultimelor surse, actualul ministru al Economiei, Mihai Fifor, va fi mutat la Ministerul Apărării.

În locul lui Fifor la Economie va fi desemnat Gheorghe Șimon.

Asta anunță vuvuzelele PSD. Fraților, cine-l oprește pe Dragnea?

Știre difuzată de Digi24!!!: „Răsturnare de situație cu privire la numele vehiculate pentru portofoliul Apărării. Lista scurtă nu mai stă în picioare la această oră. După discuțiile la vârful PSD a apărut un nou nume, membru al partidului. Din informațiile Digi24, este vorba despre un bărbat. Rămâne de văzut, pentru că ar exista tensiuni cu privire la această numire între președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Andreea Raicu a dat chiloțeii jos?

2 Așa o fi?

3 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

4 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

5 Așa o fi?