Uraganul Ian: Reporter, la un pas de a fi lovit de fulger, în timp ce transmitea live VIDEO

Uraganul Ian: Reporter, la un pas de a fi lovit de fulger, în timp ce transmitea live VIDEO

Jim Cantore, un legendar reporter de televiziune din Florida a văzut cu proprii ochi furia uraganului Ian de categorie 4, și a fost aproape de a-și pierde viața când s-a aventurat să transmisită live din mijlocul unei străzi, conform publicației The Comeback .

Jim Cantor a scăpat nevătămat Foto: Captură video

Jim Cantore, reporter legendar al televiziunii Weather Channel, care și-a făcut o carieră raportând din mijlocul furtunilor periculoase precum uraganul Ian, transmitea live de pe o stradă din Punta Gorda, când a fost aproape să fie lovit de fulger.

Aceasta deși guvernatorul Ron DeSantis și autoritățile federale au îndemnat locuitorii să se adăpostească din calea uraganului.

Cantor s-a speriat de-a binelea, dar din fericire nu a fost rănit și și-a încheiat transmisiunea, fără să mai adauge vreun cuvânt.

Uraganul Ian a măturat miercuri sud-vestul Floridei însoțit de rafale de vânt de peste 150 km/oră, ploi și inundații.

Peste 2 milioane de locuințe și clădiri au rămas fără curent electric după ce uraganul a atins uscatul în sud-vestul statului miercuri după-amiază, însoțit de rafale de vânt "catastrofale" de 185 km/oră. Viiiturile au depăşit pe alocuri trei metri, a declarat guvernatorul statului, Ron DeSantis.

Se aşteaptă ca uraganul Ian să slăbească în intensitate pe măsură ce se deplasează spre interiorul ţării, dar ar putea totuşi să provoace pagube semnificative când va ajunge în estul Floridei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...