Urarea imedită pe care i-a făcut-o Bendeac Ilonei Brezoianu de ziua ei: „Am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin“

Urarea imedită pe care i-a făcut-o Bendeac Ilonei Brezoianu de ziua ei: „Am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin“

Actrița a împlinit ieri 33 de ani, iar bunul ei prieten și coleg i-a transmis un mesaj atipic, însă foarte emoționant.

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, în piesa „Doi pe o bancă“ FOTO Florin Ghioca

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au o relație de prietenie foarte apropiată, de aceea actorul și-a permis să-i facă o urare în stilul său caracteristic, pe Instagram.

Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă @ilona_brezoianu , sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c*r care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani!“, a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac.

Cei doi s-au cunoscut în proiectul „Doi pe o bancă“, piesă în două personaje, regizată de Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie din București. Experiența artistică i-a apropiat foarte mult, după cum mărturisea actrița de la iUmor .

Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc“, spunea Ilona Brezoianu despre Mihai Bendeac.

Actrița a răspuns pe Instagram la postarea partenerului său de scenă. „În fiecare an, urarea de la tine e cea mai specială... recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală“, a scris Ilona Brezoianu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?