Urmăreşte cele mai IMPORTATE MOMENTE de la decernarea PREMIILOR GRAMMY! Află cine sunt MARII CÂŞTIGĂTORI din 2016

Urmăreşte cele mai IMPORTATE MOMENTE de la decernarea PREMIILOR GRAMMY! Află cine sunt MARII CÂŞTIGĂTORI din 2016

Cântăreţul hip-hop Kendrick Lamar a fost marele învingător al celei de-a 58-a ediţii a galei Grammy, câştigând printre altele trofeele la categoriile cântecul anului şi discul anului, iar cântăreaţa pop-country Taylor Swift a primit premiul pentru albumul anului.

Cine sunt marii câştigători ai premiilor Grammy 2016 - VIDEO

Rapperul Kendrick Lamar a dominat ediţia din acest an a premiilor Grammy, care a avut loc luni seară, la Los Angeles, câştigând cinci trofee, inclusiv pentru cel mai bun album rap, care i-a fost acordat pentru discul său "To Pimp A Butterfly", pentru cel mai bun cântec rap şi pentru cea mai bună interpretare rap, pentru melodia "Alright", pentru cea mai bună colaborare rap/cântec şi cel mai bun videoclip, acest premiu din urmă fiind împărţit cu Taylor Swift, graţie colaborării lor la piesa "Bad Blood".

Pe de altă parte, cântăreaţa pop-country Taylor Swift a câştigat cel mai important premiu al galei Grammy 2016, respectiv trofeul pentru albumul anului, pentru discul său "1989". Taylor Swift a devenit astfel prima femeie care a câştigat acest premiu de două ori, potrivit BBC.

Taylor Swift a primit la ediţia din acest an a premiilor Grammy trei trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun album pop vocal, tot pentru "1989". Acesta a fost cel mai bine vândut album din lume, în 2014.

În discursul său de pe scena premiilor Grammy, Taylor Swift a susţinut un discurs motivaţional. "Fiind prima femeie care câştigă premiul pentru albumul anului de două ori la gala Grammy, doresc să le spun tinerelor: Vor fi oameni care pe parcursul drumului vostru vor încerca să vă submineze sau să profite de pe urma succesului vostru sau a celebrităţii voastre. Dar dacă vă concentraţi asupra muncii voastre şi nu lăsaţi acele persoane să vă abată de la drumul vostru, cândva, când veţi ajunge unde vă doriţi, vă puteţi uita în jur şi veţi şti că voi şi oamenii care vă iubesc v-au adus acolo. Şi acesta va fi cel mai fericit sentiment din lume".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”