„Ursu” a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Cum a reacționat Florin Dumitrescu la plecarea concurentului său

„Ursu” a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Cum a reacționat Florin Dumitrescu la plecarea concurentului său

Ediția 26 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12, s-a încheiat cu plecarea unui concurent din echipa lui Florin Dumitrescu. După ce a obținut cel mai mic punctaj la duel, Dan Dumitru Ursit (Ursu) a fost eliminat din competiția de la Antena 1.

Duminică, Irina Fodor i-a provocat pe concurenți să gătească cinci preparate, fiecare la câte 12 minute. Chefii au pus în joc diferite amulete, ceea ce a făcut și mai dificilă confruntarea.

Pentru că echipa portocalie a obținut cele mai multe farfurii, la duel au intrat echipa turcoaz (cu excepția cuțitului de aur) și echipa magenta.

„Dragii mei, nimeni nu mai este prima oară la proba individuală. V-ați obișnuit cu asta și, pe lângă nebunia care a fost astăzi în proba mare, acum e o adevărată relaxare. Astăzi gătim cu carne”, le-a explicat Irina Fodor, potrivit Antena 1 .

Sub cloșuri, concurenții au găsit următoarele ingrediente: piept de curcan, aripioare de pui, ficăței de pui, carne tocată de vită, carne tocată de vită, rasol de vită, ciocănele de pui și cârnați de porc. Cu ajutorul bilețelelor s-a decis ordinea în care concurenții au împărțit ingredientele.

Dan Dumitru Ursit (Ursu) a fost eliminat. FOTO Captură video Youtube

„Ursu” a avut cel mai mic punctaj

Fiecare a încercat să obțină un preparat gustos, iar la final Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat din farfuriile concurenților și au acordat notele: de la 15 la 5.

Concurenții și-au aflat pe rând punctajul iar cel mai mare suspans l-au trăit Raluca Hulubei, care a luat 6 puncte și Dan Dumitru Ursit, zis Ursu, care, cu doar 5 puncte (cel mai mic punctaj), a părăsit Chefi la cuțite sezonul 12.

Chef Florin Dumitrescu s-a supărat

Florin Dumitrescu s-a supărat și i-a explicat concurentului din echipa sa, magenta, ce nu a funcționat.

„E trist că ne părăsește”, a fost de părere Ioana Dehelean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat