US Open, rezultate șocante la fete: După Halep, alte vedete uriașe sunt în drum spre casă

US Open, rezultate șocante la fete: După Halep, alte vedete uriașe sunt în drum spre casă

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a fost surpriza neplăcută de la US Open 2022, după prima zi de meciuri de pe tabloul principal. Iar la băieți, acest statut nedorit a fost preluat de Stefanos Tsitsipas (5 ATP), învins în runda inaugurală, de Galan Riveros (94 ATP).

Naomi Osaka, cu două titluri la US Open, a fost deja eliminată. FOTO: Arhiva Adevărul

Diferența între cele două probe de simplu e că, de atunci, la fete s-au înmulțit suprizele, pe când la băieți, favoriții au cam bătut pe linie.

Primul nume mare, care a părăsit tabloul feminin după Halep, a fost Jelena Ostapenko (16 WTA). Care a cedat în meciul cu Qinwen Zheng (39 WTA), scor 3-6, 6-3, 4-6.

Următoarea „bombă“ a fost eliminarea campioanei en-titre de la Wimbledon, Elena Rybakina (25 WTA). Aceasta a fost învinsă de Clara Burel (131 WTA), scor 4-6, 4-6.

Mai departe, a fost înfrângerea campioanei de la US Open 2021, Emma Răducanu (11 WTA), trimisă acasă de Alize Cornet (40 WTA) după un meci în care franțuzoaica s-a impus cu 6-3, 6-3.

În fine, ziua a doua de la US Open s-a încheiat cu eliminarea campioanei din 2018 și 2020. Pentru că Naomi Osaka (44 WTA) a cedat în fața americancei Danielle Collins (19 WTA), scor 6-7, 3-6.

Nadal

Rafael Nadal, debut victorios la US Open 2022. FOTO: Arhiva Adevărul

La băieți, niciun alt rezultat surprinzător. Rafael Nadal (3 ATP) și-a făcut și el debutul pe tablou, cu o victorie ce-i drept în patru seturi: 4-6, 6-2, 6-3, 6-3 cu Rinki Hijikara (198 ATP). Pentru Nadal urmează meciul cu Fabio Fognini (60 ATP) din turul II.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro