US Open: Sorana Cîrstea și-a pierdut cumpătul și aruncat racheta în reclamele de la marginea terenului

US Open: Sorana Cîrstea și-a pierdut cumpătul și aruncat racheta în reclamele de la marginea terenului

Sorana Cîrstea (32 de ani, 37 WTA) a fost eliminată dramatic în turul doi de la US Open de elvețianca Belinda Bencic (25 de ani, 13 WTA), scor 6-3, 5-7, 2-6. Românca a avut 5-3 în setul 2 și a fost la un game de victorie, însă campioana olimpică a întors soarta partidei și a câștigat după o luptă de două ore și 27 de minute.

De nervi, Sorana a aruncat racheta în reclame în meciul cu Bencic. Captură foto TV

După ce s-a impus cu 6-3 în primul set, Cîrstea a condus cu 4-2 și 5-3 în actul secund, însă nu a reușit să se impună, iar Bencic a întors scorul. La 5-5, după ce a ratat șansa de a închide partida, Sorana Cîrstea nu și-a mai putut ține nervii în frâu și și-a aruncat puternic racheta în reclamele din spatele terenului.

De obicei, publicul taxează astfel de gesturi fluierând, însă acum americanii nu au avut nici o reacție.

Cîrstea câştigase ambele meciuri directe anterioare, cu 7-5, 6-2 în turul secund la Grampians Trophy de la Melbourne, anul trecut, şi cu 6-2, 6-7 (3), 6-4, luna trecută, în primul tur la Cincinnati. Ea s-a ales cu un cec de 121.000 de dolari, a luat 70 de puncte WTA pentru calificarea în turul doi de la US Open și va rămâne pe poziția 37 în clasamentul WTA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?