US Open, start exploziv: Surprize mari în turul I și lacrimi la o conferință care a făcut înconjurul lumii FOTO

US Open, start exploziv: Surprize mari în turul I și lacrimi la o conferință care a făcut înconjurul lumii FOTO

US Open 2023 (28 august – 10 septembrie) dă semne că va fi o întrecere cu foarte multe rezultate imprevizibile. Dacă pe tabloul feminin, ele reprezintă ceva normal, în schimb, la băieți, de obicei, surprizele apăreau mai târziu, după primele runde. Nu și acum, la New York. Pentru că, încă după prima zi, doi sportivi de Top 20 mondial au și părăsit competiția.

Maria Sakkari, foarte afectată după partida pierdută la New York

Vorbim despre Holger Rune (Danemarca, 4 ATP) și Auger-Aliassime (Canada, 15 ATP). Primul a cedat în partida cu Carballes Baena (63 ATP), scor 3-6, 6-4, 3-6, 2-6. Auger-Aliassime a fost trimis acasă de americanul Mackenzie McDonald (40 ATP), suferind un eșec cu 6-7, 6-4, 1-6, 4-6.

La fete, prima mare surpriză a fost eliminarea Mariei Sakkari (8 WTA). Care a cedat în fața lui Masarova (71 WTA), scor 4-6, 4-6. Vizibil emoționată la conferința de după meci, grecoaica de 28 de ani a fost copleșită de lacrimi, în fața jurnaliștilor, după cum se poate vedea mai jos. Sakkari e fostă semifinalistă la US Open, atingând această fază în 2021.

Maria Sakkari, în lacrimi

Maria Sakkari, în lacrimi

Un alt rezultat care a stricat niște bilete la pariuri a fost eliminarea suferită de Veronika Kudermetova (16 WTA) în meciul cu Bernarda Pera (73 WTA). Americanca s-a impus cu 7-5, 6-4, după o oră și 42 de minute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat