USR își alege sâmbătă președintele într-un Congres extraordinar organizat la Poiana Brașov

USR își alege sâmbătă președintele într-un Congres extraordinar organizat la Poiana Brașov

Uniunea Salvați România își va alege un nou președinte în cadrul Congresului extraordinar ce va avea loc sâmbătă, la Poiana Brașov.

Vlad Alexandrescu și Dan Barna, parlamentari și vicepreședinți ai USR, candidează pentru funcția de președinte, după ce fostul lider Nicușor Dan a demisionat din fruntea partidului.

Președintele interimar, Levente Elek, va ține un discurs în deschiderea reuniunii, urmând să fie stabilite detalii organizatorice privind procedura de vot și comisia electorală.

În continuare, fiecare candidat își va prezenta programul politic, după care se va trece la vot.

Congresul se va încheia cu un concert de muzică clasică.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de USR la începutul lunii octombrie, programul lui Vlad Alexandrescu are patru priorități: USR — un partid modern, puternic și activ, deschis către agenda cetățeanului; o doctrină politică bazată pe principii și valori comune; conducerea partidului pe un drum comun și decizii bazate pe reguli, principii și valori; consolidare prin extinderea filialelor și o manieră de lucru bazată pe echipe eficiente.

Obiectivele generale pentru 2020 din programul lui Dan Barna sunt: transformarea USR într-un partid capabil să guverneze, cu program de guvernare coerent și realist și resurse umane credibile și competente pentru a guverna și a conduce instituții, preciza comunicatul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...